+31 (0)13 580 23 41 Contactgegevens

Geo-data op eenvoudige wijze voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Laagdrempelig en wereldwijd inzetbaar.

GeoSphere Software

GeoSphere maakt het mogelijk om ‘iets te doen’ met de grote hoeveelheid satellietgegevens die dagelijks beschikbaar zijn. Laagdrempelig en wereldwijd inzetbaar, GeoSphere kan door elke doelgroep worden gebruikt.

De sterke kant van GeoSphere is dat actuele geo-data op een zeer gebruikersvriendelijke manier worden aangeboden. De gebruiker krijgt inzicht in juist die gegevens waar hij om vraagt. De toepassing is zowel intern als commercieel interessant. Binnen de eigen organisatie kan GeoSphere op allerlei terreinen worden ingezet om veranderingen te volgen in de biosfeer, atmosfeer, ruimtelijke ordening, infrastructuur, transport, etc. Overheidsinstellingen of andere organisaties kunnen de geo-data met GeoSphere echter ook commercieel aan derden beschikbaar stellen.

GeoSphere maakt het mogelijk om de rijkdom aan geo-data direct aan gebruikers beschikbaar te stellen. Deze geo-data worden eerst geprocessed. GeoSphere is vervolgens het platform dat de abstracte data helder en overzichtelijk presenteert aan gebruikers, die de informatie vanuit een bestaande internetomgeving op elk gewenst moment kunnen opvragen. Bovendien is binnen GeoSphere een complete en configureerbare e-commerce oplossing geïntegreerd ter ondersteuning van commerciële applicaties van ‘value adders’.

GeoSphere biedt de mogelijkheid om verschillende typen gegevens te combineren en vergelijken. Met deze optie kan de informatiestroom specifiek op de vraag van de gebruiker worden afgestemd. Bovendien kan het verloop van bepaalde processen in één oogopslag in kaart worden gebracht.


Portal Software

 

Applicatie software

 
delen